Introducció + objectius

Aquest segon trimestre em plantejo moltíssimes coses [...] Entre aquestes i, no cal dir-ho, intentar millorar la nota. Tot i que, cal dir, que la nota del primer trimestre no ha sigut gens dolenta.
Un altre aspecte que m'agradaria millorar és la meva forma d'estudiar de cara l'examen. Sóc molt de fer-me resums, però, al cap i a la fi, considero que un resum a Història d'Espanya no és tan útil com fer-se un bon esquema / mapa conceptual. Així que en aquest segon trimestre, per curt que sigui, em proposo fer-me tants esquemes o mapes conceptuals com necessiti per entendre millor el temari.
I, per últim, el meu últim propòsit és continuar redactant en aquest gran bloc, ja que, us pot servir d'ajuda a tots i cadascú de vosaltres, però, sobretot, és una ajuda per a mi, com alumne de segon de Batxillerat, ja que m'adono si realment aprèn o no (sembla a ser que si, oi?)

En relació als exàmens, em proposo que, en aquest segon trimestre m'haig de centrar molt més en les preguntes que tenen una puntuació més elevada. Dic això perquè, en aquest primer trimestre, m'adono que dedico o em desenvolupo massa en preguntes que han de ser breus i, com a conseqüència, perdo temps en les que realment són importants.
Es podria afirmar que aquest aspecte és un punt feble de l'assignatura i, per contra, el meu punt fort en aquesta assignatura és la meva capacitat d'entendre-ho ràpidament, sense gaire complicació. De totes maneres, i que quedi clar, s'ha de dedicar esforç i, sobretot constància, per poder obtenir bons resultats, com tot, vaja.

Bé, pel que fa a l'estructura, a la vostra dreta hi trobareu tots els temes que s'han anat treballant a classe fins aleshores, però com que estem en el segon trimestre, us heu de fixar en els temes 5 i 6. 

Ens posem per feina? Apa, som-hi! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada